Akció!

Kezdő angol nyelvtanfolyam

Vágj bele végre az angoltanulásba! 
[ a csoportos órák hetfőtől csütörtökig esti órákban vannak, pontos időpontokért érdeklődj emailben: [email protected]]

Original price was: 44.900 Ft.Current price is: 39.000 Ft.

Biztos vagyok benne,
hogy már a végsőkig elmentél angoltudás nélkül. Pontosan tudod, hogy bele kéne vágni, mert meg sem tudsz mozdulni angol nélkül.
👉 Minden állásajánlatról azért maradsz le, mert az angol alapkövetelmény?
👉 Cikinek érzed, hogy az emberek körülötted már legalább alap szinten tudnak angolul?
👉 Ha kiteszed a lábad az országból, el vagy veszve, mert nem tudsz megszólalni?
Tudom milyen érzés! Méghozzá azért, mert hiába beszélek az angolon kívül franciául is, például múlt szeptemberben Szicíliában meg sem tudtam szólalni! Még az sem jutott eszembe, hogy non capisco… Hirtelen utazás volt és nem készültem fel. Pedig az olaszok nagyon kedvesen és folyamatosan nyomták a dumát. Semmit nem értettem. Szóval tudom milyen! És nem akarom, hogy te is így járj!
🤔 Már százszor belevágtál és most is kétségeid vannak, mert mindig kudarcot vallottál? Hányszor hallottam már a mondatot: én sose fogok megtanulni rendesen angolul… Ne csüggedj, mert nem a te hibád, hogy eddig nem sikerült és tudom is, hogy miért mondtál csődöt.
Először is …
…. el kellett járni tanfolyamra. Munka vagy suli után még fel kellett ülni a buszra és elmenni a város másik végére egy jó tanfolyamért. Ez már 20 évvel ezelőtt is elég nehéz vállalkozás volt. Mindig közbejött valami, hamar feladták a diákok.
Most viszont lehetőséged van arra, hogy otthonról, akár az ágyból tanulj! Ráadásul ha jössz, akkor elérhetőséget kapsz a vadi új önálló tanulásra alkalmas videós csomaghoz. Azt meg tényleg akkor nézed, amikor akarod. Bármikor, bárhol végezheted. És mivel az élő órák is online vannak, nem fogsz kihagyni egyet sem: tudsz jönni akkor is, ha éppen nyaralsz vagy beteg a gyerek. És még felvétel is készül az órákról, amit visszanézhetsz! 👀
[Ápropó többen megjegyezték már, hogy nagyon megnyugtató a hangom és sokkal KÖNNYEBBEN ALSZANAK EL, ha előtte megnéztek néhány videós leckét. 🤣 Mondok még valamit! Tudod mi a másik szenvedélyem az angoltanításon kívül? Az alvás! Tanácsadást tartok szülőknek és ott is folyton visszajelzik, hogy milyen megnyugtató hallgatni engem. Szóval 2 in 1 – rögtön jobban is fogsz aludni, ha velem ANGOLOZOL! Az órák este vannak és köztudott, hogy a lefekvés előtt szerzett információk jobban megragadnak az agyban! 🧠]
🙋‍♀️ Mi lesz még a siker kulcsa? Az angoltanuláshoz kitartás kell, ezt nem tagadom. De miért vagyok benne biztos, hogy most ki fogsz tartani? Azért, mert vallom, hogy az angoltanulás buli! 🎉 És csak akkor lehet nem feladni, ha az ember jól szórakozik közben. És ezt a tanfolyamot úgy alkottam meg, hogy garantáltan alig várod majd a következő órát!
Nézd mit mondanak, akik már járnak: ⭐⭐⭐⭐⭐ VÉLEMÉNYEK
angoltanulás Beiratkozás: ✍️
[ beiratkozás előtt kérj ingyenes próbaórát!]

Original price was: 44.900 Ft.Current price is: 39.000 Ft.

Foglaljuk össze mit kapsz:

✅ pár hónap és nem kell szégyenkezned, hogy meg sem tudsz szólalni angolul!
✅ heti 2x csoportos órák [pontos időpontokért érdeklődj emailben: [email protected]]
✅ heti 1x magánóra [15 perc, amikor csak Te vagy a fókuszban, rugalmas időbeosztásban]
✅ önálló tanulásra alkalmas oktatócsomag (145.000.-Ft értékben)
tananyag (nem kell semmilyen könyvet venned, mindent megkapsz online – amit akár ki is nyomtathatsz, ahogy azt Adrienn tette és fel is ragaszthatod a lakás különböző pontjain, hogy mindig szem előtt legyenek!)
jó fej csoporttársakat! én már tudom kik jönnek, szuper csapat!
no demencia 👵 az angoltanulás tényleg mindenre IS jó!
Várlak szeretettel! ❤ 

És persze lesz egy csúcsszuper tanárod is, aki élt Angliában és Írországban (és tanított is kint angolt), több mint 25 éves tanítási tapasztalata és 3 diplomája van (BA: angol nyelvtanítás, MA: TOEFL és angol nyelv és irodalom szak).

Kalmár Szandi, angoltanár

Mire számíthatsz a tanfolyamon?

Élő online csoportos órák

heti 2x60p csoportos angolóra

Magánórák

heti 1 magánóra [15perc] csak velem

Videós segédanyagok

amit bárhol, bármikor megnézhetsz.

Az ár: havidíj

Original price was: 44.900 Ft.Current price is: 39.000 Ft.

Mi van pontosan a havidíjban?

➡ 8x 60p csoportos óra [felvétel készül, utólag bármikor visszanézheted, ha nem tudsz éppen részt venni]
➡ 4x 15p magánóra [rugalmasan, amikor neked jó]
➡ tananyag
[online, bármikor elérheted, kinyomtathatod]
➡ facebook csoport tagság – folyamatos támogatás és közösség, hogy végre ki is tudj tartani a tanulásban, ne csak belevágj!

VÉLEMÉNYEK ⭐⭐⭐⭐⭐

“Nagyon tetszik az elv, ami alapján fel van építve ez a tanfolyam. Nekem is az volt a bajom, hogy hiába tanultam meg a nyelvtani részt, sosem volt lehetőségem begyakorolni beszédben is. Egy szó, mint száz, Szandi az én igényemnek megfelelő stratégiát dolgozta ki.”
Dóra

“Nagyon jók az órák, a segédanyagok, 2 gyermek mellett is tudom csinálni a házi feladatokat. Nem a nyelvtan a központi téma, hanem, hogy tudjunk beszélni, merjünk megszólalni. Örülök, hogy jelentkeztem! Szandi nagyon kedves, barátságos, jó tanár!”
Edina

A következő témákban fogsz tudni

beszélgetni 3 hónap múlva:

Hogy hívnak?

Mi a foglalkozásod?

Honnan jöttél?

Hány éves vagy?

Mi van a táskádban?

Hogy vagy?

Kérsz egy kávét?

Milyen színű?

Hány óra?

Hogy telik egy napod?

Mit csinálsz a hétvégén?

Hol voltál nyaralni?

Szuper a középhaladó program felepítése is. Nagyot változtatott a nyelvtanulashoz való hozzáállasomon. És azt el se tudom mondani mennyivel magabiztosabb vagyok. Végre merek hibázni. Köszi❤️
Zsuzsi

“Nekem nagyon tetszenek az órák. Mindent többször átismétlünk, amíg nem megy mindenkinek. A 15 perces magánóra is nagyon jó volt, abban az ütemben haladtunk ami nekem megfelelő. Szerintem Szandi nagyon jól csinálja 😀.
Edit

Miért érdemes ezt a tanfolyamot választani?

Beszédközpontú módszer

Az a lényeg, hogy meg merj szólalni, már az első órától kezdve. Az órákon csak beszélgetünk. Írni ráérsz saját időben is, mert a tananyagot (táblát) megkapod digitálisan.

Tananyag

Teljesen online, kezdő szintű anyagok minden órához + magyarázó oktatóvideók minden órához, amit bárhol, bármiko megnézhetsz, feldolgozhatsz.

Közösség

Nem vagy egyedül a tanulásban! Nagyon motiváló együtt tanulni! És sokkal élvezetesebb is!

Szókincsfejlesztő és gyakorló feladatok

Minden héten házifeladat, hogy elmélyüljön a tudásod.

 “Három hete tart a tanfolyam és már most érezhető a hatása. Szandi nagyon jól felépített tananyaggal készült, élvezetesek a csoportos órák és a személyes beszélgetések is. Igazán élvezem a tanulást, pedig sok félelemmel kezdtem neki. Csak autodidakta módon tanultam eddig angolul, szervezett keretek között nem. A kiejtésem csapnivaló volt, már ha egyáltalán meg mertem szólalni. Ez változni látszik, bátrabban szólalok meg és már nem akad össze a nyelvem. Már el tudom hinni, hogy menni fog ez 🙂 Nagyon hálás vagyok!

Andi

Mi van, ha nem tudok részt venni az élő órán?

Minden óráról felvétel készül. Ha nem tudsz jönni, visszanézheted. És gyakorlásnak is nagyon jó, hogy bármikor, bármelyik órát újra meg tudod nézni.

Mit kapok ajándékba?

🎁 [AJÁNDÉK] Induljunk a nulláról! Önálló tanulásra alkalmas kezdő videócsomag

🎁 [AJÁNDÉK] Alapfok oktatócsomag! Önálló tanulásra alkalmas oktatóvideós csomag

Mikor van a magánóra és milyen hosszú?

A magánórákat az online időpontfoglalóban tudod felvenni, rugalmasan, amikor neked jó. A magánórák 15 percesek, amikor csak te beszélsz, gyakorolsz egyedül velem. Ha hosszabb magánórát szeretnél, arra is van külön csomag.

 

Csatlakozás?

Még ma!

 

Még bizonytalan vagy?

Gyere INGYENES próbaórára!