Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐

Szandival az órák nagyon mókásan telnek. Úgy tanulunk, hogy szinte észre sem vesszük. Játékosan felépített óráin nagyon jól érezzük magunkat, néha nagyon meglepődőm, hogy mennyi mindent tudok már. Októberben kezdtem a tanfolyamot, heti 2x van óránk. Sokat beszélünk és gyakran ismétlünk. Óráinkat rögzíti és egy zárt csoportban bármikor visszanézhetőek. Ő mindent leír és ezáltal is rögzülnek az új és kissé elfeledett régi szavak. Minden alaklommal várom az új lehetőséget, hogy tanuljak. Nincs stressz, megfelelési kényszer. Aki gondolkodik azon, hogy elkezdjen angolul tanulni, annak szívből ajánlom Őt. 🙂

Adri

Szandival, második hónapja tanulom az angolt, csoportosan és egyénileg is. Nagyon jól érzem magam a jó hangulatú óráin. Mindig nagyon várom a következőt. Én egy kicsit le vagyok maradva a többiekhez képest, de nagyon nagy türelemmel és odafigyelessel van irányomba. Plusz feladatokat is kapok, amivel segíti a továbbhaladásomat. Szeretem, hogy online vannak az órák, mert nem vagyok helyhez kötve, illetve a tananyagokat is újra vissza tudom nézni.
A youtubera feltett hanganyagok is nagy segitség, főleg a nyelvtani rész tanulasában, ismétlésében.
Úgyhogy mindent köszönök Szandi❤️

Kata

Nagyon régóta próbálok megtanulni angolul és amikor végre azt gondoltam, hogy megvan hozzá a megfelelő tanár valahogy mindig úgy alakult, hogy nem tudott tovább tanítani valamilyen nem vár okból. Lassan 2 éve tanulok Szandinál és azt érzem VÉGRE megtaláltam amit kerestem. Különleges tanítási módszere Szandinak várakozáson felüli. Az órák hangulata nagyon szórakoztató és akár egyéniben akár csoportosan tanulok mindenhol azt érzem figyel rám és haladok. Egyre többet és többet értek, tudok és beszélek. Köszönöm!
Nagyon hálás vagyok! ❤️🙏❤️

Moncsa

 “Elfeledett angoltudásom nagyon nagy hátrányt jelentett az élet sok-sok területén. Annyira gátlásossá váltam, hogy tudatosan kerültem azokat a helyzeteket, ahol meg kellett volna szólalnom. A mindig jó hangulatú óráknak köszönhetően mára ez elmúlt, sőt kezdem élvezni és keresni a lehetőségeket, hogy gyakorolhassam a nyelvet.

Orsi

„Ha régen nyelvvizsgáztál, de újra használnod kell az angolt és szeretnéd egy jó hangulatú csoportban újra előhozni a tudásod, vagy nagyon jól megérted az angolt írásban, filmnézés közben, de ha meg kell szólalni az nehezen megy, akkor a legjobb online kurzus, ahova csatlakozhatsz az Kalmár Szandi órája! (Nem csak haladó, hanem teljesen kezdő csoportja is van!) Nagyon sok szeretettel ajánlom! ❤

Panna

 “Én szeptember óta járok Szandihoz, szerintem nagyon sokat fejlődtem. Hiába volt egy passzív tudásom, mivel sosem tanultan az angolt, csak olvasmányaimból, szakirodalomból és a hallott szövegekből lett a tudásom, ezért megszólalni sosem tudtam. Átütő volt, amikor az első házifeladat kapcsán meg kellett szólalnom, meg kellett tanulnom az általam írt szöveget. Nagyon nagy kínlódás volt, kb 15 percig, aztán valami átkapcsolódott az agyamban és elkezdtek „élni” a szavak, kifejezések. Néha meglepődöm rajta, milyen mondatokat vagyok képes ösztönösen összerakni. Az örömteliség, a jókedv és a hozzáértés csodákra képes! Ha eddig gondolkodtál, ne tétovázz, Szandinál jó helyen leszel!

Andi

„Nagyon tetszik az elv, ami alapján fel van építve ez a tanfolyam. Nekem is az volt a bajom, hogy hiába tanultam meg a nyelvtani részt, sosem volt lehetőségem begyakorolni beszédben is. Egy szó, mint száz, Szandi az én igényemnek megfelelő stratégiát dolgozta ki.”

Dóra

„Családias, barátságos hangulat és maximális türelem jelemzi Szandi óráit.
Mindenkinek ajánlom😀!

Szabolcs

Szuper a középhaladó program felepítése. Nagyot változtatott a nyelvtanulashoz való hozzáállasomon. És azt el se tudom mondani mennyivel magabiztosabb vagyok. Végre merek hibázni. Köszi❤️

Zsuzsi

„Szandi nagyon jó tanár. Rugalmas, kedves, profi. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Vera

„Nekem nagyon tetszenek az órák. Mindent többször átismétlünk, amíg nem megy mindenkinek. A 15 perces magánóra is nagyon jó volt, abban az ütemben haladtunk ami nekem megfelelő. Szerintem Szandi nagyon jól csinálja 😀.

Edit

statisztikus

“Nagyon jók az órák, a segédanyagok, 2 gyermek mellett is tudom csinálni a házi feladatokat. Nem a nyelvtan a központi téma, hanem, hogy tudjunk beszélni, merjünk megszólalni. Örülök, hogy jelentkeztem! Szandi nagyon kedves, barátságos, jó tanár!

Edina

ápolónő

 “Három hete tart a tanfolyam és már most érezhető a hatása. Szandi nagyon jól felépített tananyaggal készült, élvezetesek a csoportos órák és a személyes beszélgetések is. Igazán élvezem a tanulást, pedig sok félelemmel kezdtem neki. Csak autodidakta módon tanultam eddig angolul, szervezett keretek között nem. A kiejtésem csapnivaló volt, már ha egyáltalán meg mertem szólalni. Ez változni látszik, bátrabban szólalok meg és már nem akad össze a nyelvem. Már el tudom hinni, hogy menni fog ez 🙂 Nagyon hálás vagyok!

Andi

perinatális szaktanácsadó

„Szandi szaktudása, intelligenciája, türelme, már az első órákon kiderült számomra. A mindennapi életben hasznosítom angol tudásom, amit Szandinak köszönhetek. Gyakorlatilag a Szandinak köszönhetem azt aki vagyok! Szandit egy nyelviskolában ismertem meg 25 éve, a csoportban 8-an voltunk és mindenkinek volt szinte valamilyen alap angol tudása, persze a mai világban kinek nincs? De szerencsés voltam,mert mindenki meg AKART tanulni angolul! Ki ezért, ki azért. Nekem az volt a célom,hogy meglegyen egy középfokú nyelvvizsgám, mert a repülőtéren és az aviatikában szerettem volna dolgozni. Külön nyelvórákon készített fel a vizsgákra egy jó barátomat, aki a nemzetközi hadiiparban, és jómagam aki azóta is az aviatikában dolgozom, hatalmas sikereket és elismerést bezsebelve. Mindennapi életben hasznosítom angol tudásom, amit Szandinak köszönhetek. Valamint a nyelvtanulás szeretete amit átadott, annak köszönhetem, hogy más nyelvek tanulására is jó alapot kaptam. Bejártam az egész világot, különösen az Egyesült Államok és New York a nagy szerelem.
Hajrá lányok, hajrá fiúk! Tessék tanulni Szanditól! Van mit! Sok sikert”

Misi

aviátor

“Szandival rögtön megtaláltuk a hangot. Remek alapokat kaptam tőle a későbbi akkor még nem is tervezett angliai életemhez. Ha szuper beszédcentrikus tanárt keresel akkor érdemes nála jelentkezned.

Andi

banki ügyintéző

 “Nagyon sokat köszönhetek Szandinak! Sokkal több volt mint egy sima angol tanár, mert nagyon sokszor tanácsolt is, hogy egy szintről hogyan tudok átlépni egy következőre. Nem csak simán leadta az anyagot, hanem az lebegett a szeme előtt, hogy elérjem a céljaimat.

Zsolt

Journey Specialist Chapter Lead, Telekom