online

 Magánóra

Mégis inkább az egyéni angolórát választanád?

Sokezer magánórával a hátam mögött ehhez is egy új konstrukciót csatoltam: méghozzá egy támogató facebook csoport formájában, ahol a magántanítványaim vannak. Közös kihívások, új feladatok és jó hangulat. Márcsak ezért is érdemes jönnöd!

 

Z

rugalmas

amikor neked jó

Z

haladós

hamar tudsz eredményeket elérni

Z

egyéni

te vagy a fókuszban

Online

folynak az órák videóhívással, a feladatok online, képernyőmegosztással.

Tananyag

a te igényeidre szabva, változatos, élvezetes a technika sokszínűségét kihasználva.

Időpontok

rugalmasan vannak az esti órákban és hétvégén is.

Siker

akár néhány hónap alatt elérheted a célodat ezzel a hatékonysággal.

COURES

Vélemények

 “Sziasztok, gyakorlatilag a Szandinak köszönhetem azt aki vagyok! Szandit egy nyelviskolában ismertem meg 25 éve, a csoportban 8-an voltunk és mindenkinek volt szinte valamilyen alap angol tudása, persze a mai világban kinek nincs? A másfél hónapos intenzív nyelviskolában a Szandi szaktudása,intelligenciája,türelme, már az első órákon kiderült számomra. De szerencsés voltam,mert mindenki meg AKART tanulni angolul! Ki ezért,ki azért. Nekem az volt a célom,hogy meglegyen egy középfokú nyelvvizsgám,mert a repülőtéren és az aviatikában szerettem volna dolgozni. Külön nyelvórákon készített fel a vizsgákra egy jó barátomat,aki a nemzetközi hadiiparban,és jómagam aki azóta is az aviatikában dolgozom, hatalmas sikereket és elismerést bezsebelve. Mindennapi életben hasznosítom angol tudásom, amit Szandinak köszönhetek. Valamint a nyelvtanulás szeretete amit átadott,annak köszönhetem, hogy más nyelvek tanulására is jó alapot kaptam. Bejártam az egész világot, különösen az Egyesült Államok és New York a nagy szerelem.
Hajrá lányok, hajrá fiúk! Tessék tanulni Szanditól! Van mit! Sok sikert!”

Misi

aviátor

 “Nagyon sokat köszönhetek Szandinak! Végig kísért, segített, bíztatott tanított az alapoktól a középfokú nyelvvizsga megszerzéséig. Sokszor próbáltam ellenállni a tanítási módszereinek, de be kellett látnom, hogy az Ő segítségével és módszerével tudtam végül hatékonyan előre lépni. Sokkal több volt mint egy sima angol tanár, mert nagyon sokszor tanácsolt is, hogy egy szintről hogyan tudok átlépni egy következőre. Nem csak simán leadta az anyagot, hanem az lebegett a szeme előtt, hogy elérjem a céljaimat. Nagyon köszönöm!

Zsolt

Journey Specialist Chapter Lead, Telekom

 “Szandival rögtön megtaláltuk a hangot. Remek alapokat kaptam tőle a későbbi akkor még nem is tervezett angliai életmhez. Ha szuper beszédcentrikus tanárt keresel akkor érdemes nála jelentkezned.

Andi

banki szakügyintéző

Kinek való ez a konstrukció?

Aki elfoglalt

és semmilyen szinten nem akar másokhoz alkalmazkodni. Vagy aki valamilyen nagyon konkrét nyelvizsgára, tesztre, érettségire készül.

Aki szeretne

rengeteg aktív gyakorlási lehetőséget és nagyon egyéni tananyagot.

Aki olyan

nyelvórára vágyik, ahol nem csak a nyelvtudása fejlődik, de a magabiztossága is.

Ki sem kell mozdulnod!

élő online

Nem kell utaznod, nem vesztegeted az időt feleslegesen. Otthonod kényelméből, kihasználva a modern technika vívmányait nagyon hatékony tanulásra és gyors eredményre számíthatsz. Végre értelmet nyer, hogy fenn vagy a facebookon! Mert a tanulást nagyon hatékonyan fogja támogatni a facebook csoport, ahol két óra között is segítem a tanulásodat új anyagokkal és lesz tapasztalatmegosztás valamint megerősítést és bátorítást is kapsz a kihívást jelentő feladatok mellé a többi tanítványomtól.

Együtt könnyebb!

Meglátod mennyivel hatékonyabb lesz így tanulni, mintha csak egy sima magánórát kapnál. Meg fogod kapni a személyes figyelmet, egyéni tanulást, és a csoport támogató erejét és a többiek kézzelfogható tapasztalatát – hiszen mind egy hajóban evezünk! 

We are all in the same boat! Meaning: in the same difficult situation. 🙂

+3630 565 1759