Merj végre megszólalni! Haladó beszéd központú tanfolyam

(1 vásárlói értékelés)

39.900 Ft

Szint: B1-B2 intermediate – upper-intermediate 🔴 küszöbszint – középszint

👩‍🏫 Mit kapsz a tanfolyam csomagban?

 • 💻 heti 1x élő online csoportos angolóra [szerdánként: 19:00-20:00, havonta 4x60p]
 • 📱 heti 1x magánóra velem: rugalmasan [havonta 4x15p]
 • 📚 speciális a beszédfejlődést és beszédértést elősegítő feladatok és tananyagok, szókincset fejlesztő videók
 • 🙏 magabiztosságot, hogy meg merj szólalni
 • 🤝 remek közösséget:  nem vagy egyedül a tanulásban! Együtt könnyebb fejlődni, kitartani!

👌 Turbózd fel az angoltudásodat és merj végre könnyedén beszélni!


⏰ Csatlakozás: folyamatosan
🛒  Ár: havi díj
✅ Kinek való a tanfolyam? Középhaladóknak-haladóknak, akik már tanultak 2-3 évet angolul, de nem mernek megszólalni, beszélni. Azoknak, akik szeretnének kizárólag angolul folyó órákon részt venni és szókincset, beszédkészséget fejleszteni. Valamint fenntartani a meglévő tudást, gyakorolni a beszédet.
🙏 Mi a célja a tanfolyamnak? Hogy magabiztosabban, folyékonyan és könnyedén beszélj angolul.


🎁 [AJÁNDÉK] szókincsfejlesztő tanfolyamcsomag

Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐

 “Én szeptember óta járok Szandihoz, szerintem nagyon sokat fejlődtem. Hiába volt egy passzív tudásom, mivel sosem tanultan az angolt, csak olvasmányaimból, szakirodalomból és a hallott szövegekből lett a tudásom, ezért megszólalni sosem tudtam. Átütő volt, amikor az első házifeladat kapcsán meg kellett szólalnom, meg kellett tanulnom az általam írt szöveget. Nagyon nagy kínlódás volt, kb 15 percig, aztán valami átkapcsolódott az agyamban és elkezdtek “élni” a szavak, kifejezésekNéha meglepődöm rajta, milyen mondatokat vagyok képes ösztönösen összerakni. Az örömteliség, a jókedv és a hozzáértés csodákra képes! Ha eddig gondolkodtál, ne tétovázz, Szandinál jó helyen leszel!

Andi

 “Elfeledett angoltudásom nagyon nagy hátrányt jelentett az élet sok-sok területén. Annyira gátlásossá váltam, hogy tudatosan kerültem azokat a helyzeteket, ahol meg kellett volna szólalnom. A mindig jó hangulatú óráknak köszönhetően mára ez elmúlt, sőt kezdem élvezni és keresni a lehetőségeket, hogy gyakorolhassam a nyelvet.

Orsi

Szuper a középhaladó program felepítése. Nagyot változtatott a nyelvtanulashoz való hozzáállasomon. És azt el se tudom mondani mennyivel magabiztosabb vagyok. Végre merek hibázni. Köszi❤️

Zsuzsi

Bizonytalan vagy, hogy neked való-e ez a tanfolyam csomag?

Kérj próbaórát, ingyenes és nem jár kötelezettséggel!

Nincs mit veszítened!

🤷‍♀️ Mitől lesz így nagyon hatékony a tanulás?

⭐ Miért más ez a tanfolyam, mint a klasszikus nyelvtanfolyamok?

 

✅ Mert egyben egy önbizalomnövelő tréninget is kapsz! Nem félsz majd hibázni, ami alap, ha folyékonyan szeretnél beszélni angolul! Enélkül nem megy! Lomb Kató nyelvzseni is megmondta:

„Minél inkább félre tudjuk tenni a gátlást, annál hamarabb tudjuk birtokba venni a nyelvet.”

✅ Nem leszel egyedül! A zárt csoport folyamatosan motivál és túllendít a mélypontokon. Megoszthatod a tapasztalatodat és hallhatod mások, hogyan tanulnak, hogy tartják fenn a motivációt. A rendszeres tanulást fenntartani nagy kihívás a mai világban. Lomb Kató ezt is megmondta:

„Foglalkozz minden nap a nyelvvel – ha többre nem jut idő, legalább egy tízperces monológ erejéig.”

✅ Folyamatosan kérdezhetsz tőlem! Ha elakadsz a feladatokkal nem kell a következő óráig várnod, rögtön tudsz kérdezni és segítek továbblépni, támogatlak, hogy meg tudd oldani a feladatokat.

✅ Az online csoport és a technika segítségével sokkal több lehetőséged nyílik majd az interakcióra, a nyelv aktív használatára, mint a hagyományos órákon, ahol vagy rád kerül a sor vagy nem. Olyan feladatokra számíthatsz, amikben videóra vagy hangrögzítővel fel kell majd venned magad, ahogyan beszélsz. De ne ijed meg! Ezekre előre felkészítlek a feladatok segítségével és végig fogom a kezed!

✅ Folyamatosan ellátlak különböző tanulnivalóval, feladatokkal. Akkor is fogsz tudni haladni, fejlődni, ha csak 5 perced van éppen aznap. A tananyag nem egy előre kitalált feladatsor, nem egy tankönyv X fejezete, hanem a csoport igényire lesz szabva. A témákat lent megtalálod és egy plusz témát te magad választhatsz majd.


💬 Hogy kell elképzelni az órákat?

📚 mindig aktuális, a világban éppen zajló eseményekről olvasunk vagy nézünk videót és beszélgetünk

  💋 az órák csak angolul folynak, érdekes témákat feszegetünk, hogy izgalmas és élvezetes legyen a tanulás 


  ❓ 15 perces angolóra? Ez ér valamit?

   

  Ha már jártál klasszikus nyelvtanfolyamra akkor biztosan megvan az élmény, hogy hiába ültél ott 1.5 órát a tanfolyamon, jó ha 2 percre tiéd volt a szó. Gondold el, hogy itt most hetente lesz 15 perced csak magadra, hogy beszélj, kommunikálj egy  angolul jól beszélő alannyal, vagyis velem 😁.

   

  ❓ Milyen az a csoportos élő online óra?

   

  👉 Élő angolóra, ahol együtt gyakorolunk és felteheted élőben a kérdéseidet.

  👉 Csoportos lehetőség, amin vagy részt veszel élőben, vagy utólag megnézheted az óra felvételét.

  👉 Ha nem tudsz ott lenni élőben, akkor utólag is kérdezhetsz a zárt csoportban!

  👉 Heti 1x60 perces órára számíthatsz.

   

  ❓ Lesz még egyéb kiadásom? Kell vennem plusz könyvet, szótárat a tanuláshoz?

   

  👉 Minden tananyagot én biztosítok hol videót, hol hanganyagot, hol írásos anyagot fogsz kapni a tanuláshoz. A tanfolyam árán kívül semmire nem kell költened.

  👉 Szótár rengeteg van online. Mivel ez már egy középhaladó csoport, biztatni foglak, hogy használd az egynyelvű szótárakat (angol nyelvű magyarázatokkal, példákkal) online is:

  https://www.dictionary.com/

  https://dictionary.cambridge.org/dictionary/

  https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/

  👉 Én nagyon szeretem a papír szótárakat és mindentől függetlenül nem rossz, ha te is szereted kézbe fogni a könyveket és nem csak gép előtt ülve tanulni. Ezeket ajánlom:

  Kétnyelvű:
  Oxford angol-magyar szótár nyelvtanulóknak

  Egynyelvű:
  Collins Cobuild Intermediate Learner’s Dictionary
  Cambridge Learner’s Dictionary

   

  ❓ Mi a helyzet a nyelvtannal? Azt is kéne tanulni, nem?

   

  👉 Ez alapvetően egy beszédcentrikus tanfolyam, ne várj hosszú és részletes nyelvtanozást, de természetesen, ami szükséges nyelvtan a témáinkhoz, abban kapsz segítséget és tananyagot.

  👉 Önálló nyelvtan tanulásra is alkalmas ez a könyv, ha szeretnél többet gyakorolni:

  English Grammar in Use

   

  ❓ De szavakat tanulni csak kell majd valahonnan!?

   

  👉 Inkább kifejezéseket és egész mondatokat fogunk tanulni. Olyan szófordulatokat, amik az élő nyelvben gyakoriak. Ezeket mindig szövegkörnyezetben fogjuk tanulni, nem kiragadva. Lomb Katót Kontext Katinak is „csúfolták” nem véletlenül, hiszen nyelvzseniként tudta jól, hogy kontextus vagy szövegkörnyezet nélkül nincs értelme a szavaknak. Ezekhez a szövegkörnyezetet írásos anyagban és hanganyagban mind én fogom biztosítani neked.

   

  ❓ És ha nem vagyok elégedett?

   

  Ha nem azt kapod, amire számítottál visszafizetem a tanfolyamod árát kérdés nélkül.
  Nem kell indokolnod.

  A pénzvisszafizetési garancia a tanfolyamod első 14 napjában jár.

   “Három hete tart a tanfolyam és már most érezhető a hatása. Szandi nagyon jól felépített tananyaggal készült, élvezetesek a csoportos órák és a személyes beszélgetések is. Igazán élvezem a tanulást, pedig sok félelemmel kezdtem neki. Csak autodidakta módon tanultam eddig angolul, szervezett keretek között nem. A kiejtésem csapnivaló volt, már ha egyáltalán meg mertem szólalni. Ez változni látszik, bátrabban szólalok meg és már nem akad össze a nyelvem. Már el tudom hinni, hogy menni fog ez 🙂 Nagyon hálás vagyok!

  Andi

   “Fantasztikus! Nagyon szeretem, beszéd központú órák, sokat fejlődött az angol kommunikációm, hogy folyamatosabban beszéljek.
  Rugalmas idő beosztás.
  Már lassan 1 éve folyamatosan fejlődök.

  István