⭐ Miért más ez a tanfolyam, mint a klasszikus nyelvtanfolyamok?


✅ Mert egyben egy önbizalomnövelő tréninget is kapsz! Nem félsz a tanulástól, hibázástól hiszen enélkül nincs nyelvtanulás! Lomb Kató nyelvzseni is megmondta:

“Minél inkább félre tudjuk tenni a gátlást, annál hamarabb tudjuk birtokba venni a nyelvet.”

✅ Nem leszel egyedül! A zárt csoport folyamatosan motivál és túllendít a mélypontokon. Megoszthatod a tapasztalatodat és hallhatod mások, hogyan tanulnak, hogy tartják fenn a motivációt. A rendszeres tanulás nagyon fontos és nagy kihívás fenntartani a mai világban. Lomb Kató ezt is megmondta:

“Foglalkozz minden nap a nyelvvel – ha többre nem jut idő, legalább egy tízperces monológ erejéig.”

✅ Folyamatosan kérdezhetsz tőlem! Ha elakadsz a feladatokkal nem kell a következő óráig várnod, rögtön tudsz kérdezni és segítek továbblépni, támogatlak, hogy meg tudd oldani a feladatokat.

✅ Az online csoport és a technika segítségével sokkal több lehetőséged nyílik majd az interakcióra, a nyelv aktív használatára, mint a hagyományos órákon, ahol vagy rád kerül a sor vagy nem. Olyan feladatokra számíthatsz, amikben videóra vagy hangrögzítővel fel kell majd venned magad, ahogyan beszélsz. De ne ijed meg! Ezekre előre felkészítlek a feladatok segítségével és végig fogom a kezed!

✅ Folyamatosan ellátlak különböző tanulnivalóval, feladatokkal. Akkor is fogsz tudni haladni, fejlődni, ha csak 5 perced van éppen aznap. A tananyag nem egy előre kitalált feladatsor, nem egy tankönyv X fejezete, hanem a csoport igényire van szabva. A témákat és a tantervet lejjebb találod.