⭐ Miért mås ez a tanfolyam, mint a klasszikus nyelvtanfolyamok?


✅ Mert egyben egy önbizalomnövelƑ trĂ©ninget is kapsz! Nem fĂ©lsz a tanulĂĄstĂłl, hibĂĄzĂĄstĂłl hiszen enĂ©lkĂŒl nincs nyelvtanulĂĄs! Lomb KatĂł nyelvzseni is megmondta:

“MinĂ©l inkĂĄbb fĂ©lre tudjuk tenni a gĂĄtlĂĄst, annĂĄl hamarabb tudjuk birtokba venni a nyelvet.”

✅ Nem leszel egyedĂŒl! A zĂĄrt csoport folyamatosan motivĂĄl Ă©s tĂșllendĂ­t a mĂ©lypontokon. Megoszthatod a tapasztalatodat Ă©s hallhatod mĂĄsok, hogyan tanulnak, hogy tartjĂĄk fenn a motivĂĄciĂłt. A rendszeres tanulĂĄs nagyon fontos Ă©s nagy kihĂ­vĂĄs fenntartani a mai vilĂĄgban. Lomb KatĂł ezt is megmondta:

“Foglalkozz minden nap a nyelvvel – ha többre nem jut idƑ, legalĂĄbb egy tĂ­zperces monolĂłg erejĂ©ig.”

✅ Folyamatosan kĂ©rdezhetsz tƑlem! Ha elakadsz a feladatokkal nem kell a következƑ ĂłrĂĄig vĂĄrnod, rögtön tudsz kĂ©rdezni Ă©s segĂ­tek tovĂĄbblĂ©pni, tĂĄmogatlak, hogy meg tudd oldani a feladatokat.

✅ Az online csoport Ă©s a technika segĂ­tsĂ©gĂ©vel sokkal több lehetƑsĂ©ged nyĂ­lik majd az interakciĂłra, a nyelv aktĂ­v hasznĂĄlatĂĄra, mint a hagyomĂĄnyos ĂłrĂĄkon, ahol vagy rĂĄd kerĂŒl a sor vagy nem. Olyan feladatokra szĂĄmĂ­thatsz, amikben videĂłra vagy hangrögzĂ­tƑvel fel kell majd venned magad, ahogyan beszĂ©lsz. De ne ijed meg! Ezekre elƑre felkĂ©szĂ­tlek a feladatok segĂ­tsĂ©gĂ©vel Ă©s vĂ©gig fogom a kezed!

✅ Folyamatosan ellĂĄtlak kĂŒlönbözƑ tanulnivalĂłval, feladatokkal. Akkor is fogsz tudni haladni, fejlƑdni, ha csak 5 perced van Ă©ppen aznap. A tananyag nem egy elƑre kitalĂĄlt feladatsor, nem egy tankönyv X fejezete, hanem a csoport igĂ©nyire van szabva. A tĂ©mĂĄkat Ă©s a tantervet lejjebb talĂĄlod.